10 Aralık 2016 Cumartesi

Üzerklik Tütsüsü


Üzerlik tohumu kişileri veya mekanları negatif enerjilerden arındıran bir psişik etkiye sahiptir. Ancak adaçayı ile arasındaki fark, üzerlik tohumunun daha sert enerjilerle mücadele edebilme gücüdür. Bu sert enerjiler, metafizik varlıkların yaydığı frekanslardan, büyülere kadar birçok içerik altında toplanabilinir. 

Üzerlik tütsüsünü hazırlamak ve kullanmak

Aktarlardan alınan bir miktar üzerlik tohumunu, temiz bir kap içerisine koyulur ve yakılır, duman çıkmaya başladığında eğer ev tütsülenecekse tüm odalar gezdirilir bu esnada felak ve nas sureleri veya Kuddus esması bolca okunur. Eğer nazardan arındırılmak istenen mekan değil bir insan ise bu takdirde kişi yere oturtulur, üzerlik tohumu yakılır ve kişinin başının üstünde 3-4 dakika tütsü sağdan sola doğru çevrilerek iyice tüttürülür daha sonra ayak taban altında doğru tütsü yine yakılarak dumanlatılır. 

En çok nereler tütsülenmeli?

Üzerlik tohumu ile, ev, iş yeri veya nazar altında bulunan kişiler tütsülenebilinir.. Evlerde tıpkı adaçayı tütsüsünde olduğu gibi, yatak odası, salon, kiler ve mutfak özellikle tütsülenen bölgeler olmalıdır. Gardrop arkaları, dolap altları, koltuk ve yatak altları, duvar dipleri ve köşeleri, eğer var ise yüklük dediğimiz yorgan yastık koyulan büyük dolapların içleri bolca tütsülenen yerler olmalıdır…

Kaç günde bir tekrar edilmeli?

Üzerlik tohumu ile arındırma çalışması ayda 1 kez uygulanmalıdır ancak ihtiyaç hissettiğiniz zamanlarda kullanılmasında bir sakınca söz konusu değildir.

M. Kontejyan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder