28 Kasım 2016 Pazartesi

Bolluk ve Bereket Çalışmasına Davet- 7 Aralık Çarşamba 22.30


7 Aralık Çarşamba günü akşamı 22.30’ta Bolluk ve Bereket Çalışmamızın (Allah kısmet ederse) ikincisini  gerçekleştireceğiz. Herkes davetlidir.

Duaların birlikte yapılmasının ne kadar faydalı olduğunu, yarattığı enerjiyi hepiniz bilirsiniz. Bununla birlikte dinimizde bir başka insan(ın gıyabında) için yapılan duanın kabul olduğu konusuna da sıkça değinilmiştir.

(Bir kimsenin, birine gıyabında yaptığı dua müstecâb olur. Yapılan duaya bir melek, “Âmin, aynı şeyler sana da olsun” der.)[İbni Ebi Şeybe]

(Bir kimse, gıyabında birine dua ederse, melekler, aynı şekilde ona dua ederler.) [Müslim]

(En çabuk kabul olunan dua, kişinin din kardeşi gıyabında ettiği duadır.) [Buhari]

(Allah ile arasında perde bulunmayan iki dua vardır. Biri mazlumun duası, diğeri de kişinin din kardeşinin gıyabında yaptığı duadır.) [Taberani]

(Bir kimsenin, arkadaşının gıyabında yaptığı dua reddedilmez.)[Harâiti]

İşte bu noktadan hareketle, sizleri 7 Aralık Çarşamba akşamı 22.30’da bu dua enerjisinden oluşan çemberin bir halkası olmaya davet ediyorum. Hepimiz birbirimizin "Bolluk ve Bereket"i için bu kez 1060 kez Ya Ganiyy, 1100 kez de Ya Muğni  esmalarını okuyacağız.

Çalışmamızın Esasları ve Ayrıntıları :

Saat 22:30’da aşağıdaki niyeti inanarak ve hissederek kendimizin duyacağı yumuşak bir ses tonuyla okuyoruz. O anda bizimle birlikte bu çalışmayı yapmakta olan güzel insanların enerjilerini, birlikteliğin gücünü hissediyoruz. Ne kadar büyük bir enerji alanı içerisinde olduğumuzu tüm ruhumuz ve bedenimizde hissediyoruz.

Niyet:

Lena’yla Bolluk ve Bereket çalışmasına tüm sevgimle, tüm inancımla katılmaya ve çalışmada yer alan herkesle tüm iyi niyetim, enerjim ve duanın gücüyle bir araya gelmeye niyet ediyorum. Bolluk, bereket ve refah içinde yaşamaya tüm kalbimle niyet ediyorum.
Bolluk ve Bereket çalışmasının tüm üyelerinin maddi ve manevi  bolluk, bereket ve refah içinde olmalarını diliyorum Ya Rabbim. Amin, Amin, Amin!



Ve esmalarımızı “Ya Ganiyy” (1060 kez) ve “Ya Muğni” (1100 kez) okumaya başlıyoruz.

Okumanın sonunda “Ya Rabbim Ya Ganiyy ve Ya Muğni İsm-i Şeriflerin hürmetine bana ve dua eden tüm arkadaşlarıma maddi ve manevi zenginlik nasip eyle” diyoruz.

"Bolluk ve Bereket çalışmasının bir üyesi olarak bana gelen tüm olumlu dua enerjilerini sevgiyle kabul ediyorum. Bolluk ve Bereket çalışmasındaki tüm arkadaşlarımın ve benim, hepimizin hayrına olacak, güzel seçimlerimizin kolaylıkla ve güzellikle gerçekleşmesini diliyorum" şeklinde çalışmamızı tamamlıyoruz.

Önemli Not: Çalışmaya katılan arkadaşlarımız için dua etmek çalışmanın en önemli bölümünü oluşturuyor, dikkat edelim!

Lena


6 yorum:

  1. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşaallah

    YanıtlaSil
  2. Amin! Allah; inanan, dua eden, emrettiği iyiliği layıkıyla yerine getiren herkesin yardımcısı olsun...

    YanıtlaSil
  3. Şimdi başlasak bişey olur mu geç oldu ama?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bolluk&Bereket Çalışmalarımız devam edecek. En az 10 çalışmaya katılmanızı tavsiye ederim. Takipte kalırsanız bir sonraki çalışmamıza katılma imkanınız olur. Çalışma tarihlerini en az bir hafta öncesinde duyuyoruz. Görüşmek dileğiyle, yolunuz aydın olsun...

      Sil
  4. Merhabalar lenâ hanım bolluk bereket calismalariniza evden katilabiliyormuyuz ne yapmam gerekiyor sitenizi biraz geç gördüm paylaşımlarınız için bizleri bilgilendirdiniz için teşekkürler inşaallah katılmakta nasip olur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, bolluk bereket çalışmalarımızı artık site üzerinden paylaşmıyoruz, gezegen saatlerini herkese göre ayarlamak zor oluyor. lenayla@outlook.com adresine yazarsanız bulunduğunuz bölgeye uygun grubumuza kaydınızı yapabiliriz. Çalışma esası, gün ve saatleri konusunda tarafınıza maille bilgilendirme yapılır. Selamlar...

      Sil