18 Ocak 2018 Perşembe

Büyük Servet Sahibi Olmak İçin


Her Cuma gecesi rızaen lilllah iki rekat namaz kıldıktan sonra 1001 defa “yâ Keriymü yâ Rahıym” ismi şeriflerini okumayı adet edinen kimse çok kısa zamanda yokluktan kurtulur. Malı çoğalır. Rızkı artar. Az zamanda servetinin had ve hesabını bilemez olur. 

Yine bunun için her gün sabah namazının sünneti ile farzı arasında yüz kere :

“Lâ ilâhe illellâhül melikül hakkul mübîn. Muhammedün râsûlüllâhi sâdikul vâ’dil emîn” diye okumayı vird edinen kimse çok kısa zamanda , çok mal cemi eder ve bol rızka nail olur. 

Hacet, Bolluk&Bereket, Kişiye Özel Esmaların belirlenmesi, Aşkı Hayatınıza Çekmek, Giden Sevgiliyi Geri Döndürmek için çalışmalarımızdan yararlanabilirsiniz. iletişim : lenayla@outlook.com

2 yorum:

  1. çok teşekkürler,, cuma gecesi derken perşembeyi cumaya bağlayan geceyi mi kastediyorsunuz acaba? bu konuda da ikiye ayrılmış durumdayız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hicri takvimde gün geceyle başlar. Perşembe akşam ezanıyla Cuma gecesi başladığından Cuma gecesi Perşembeyi Cumaya bağlayan gecedir. Örneğin Pazartesi gecesi deseydik Pazar akşam ezanından sonraki zaman diliminden bahsediyor olacaktık. Gece sabah ezanıyla son bulur.

      Sil