29 Temmuz 2017 Cumartesi

İnşirah Suresi'nin Daveti


Her gün 152 İnşirah Suresi ve ardından da 9 defa aşağıdaki davetini okuyan fakir ve yokluğa ebediyyen veda eder. Halk arasında son derece sevilir. Bütün işlerinde başarılı olur.

"Allahümme sellimni minel havâtırin nefsaniyyeti ve ahyî kalbi bi envâri  ma'rifetike ebeden dâimen bakiyen bi hürmeti  hâzihis sûratiş şerîfeti ve şerrifni bi kerameti envâri  hidâyetike ve nevvir sudûranâ bi envari ma’rifetikel kudsiyyeti ve sellimnî minel havâtirin nefsiyyetilletî tûcibül kedûrâtiz zulmaniyyete ver raûnâtil nefsaniyyete ve cennibni külle mekrûhin ve enilnî külle rif'atin ya kuddûsü ya vehhabü ve melliknî nâsıyete abdikel melekil müekkeli bi hâzel ismi yeciğrabâîle li yekşife beynî ve beynehül hicâbe ve takdı  havaicî bi kudratike yâ kadîru yâ erhamer râhımîne bi câhi ve bi hürmeti  seyyidina ve nebiyyina ve mevlânâ ve habîbina ve nûri ebsârinâ ve kurrati uyûninâ muhammedin aleyhis salâtü vesselâm. “

İnşirah Sûresinin bir diğer duası da aşağıda gördüğünüz gibi. Her gün 40 defa okumayı vird edinen kimseye akıl ve hayalinden geçirmediği nimet ve rızık kapıları açılır. 

Her kim 7 gün insanlardan uzak ve tenha bir yerde oruçlu ve riyazatlı bir şekilde 700 defa İnşirah Sûresini okur ve her 100 okumada bir 10 kez aşağıdaki duasını okursa büyük bir servete nail olur.

"Bismillahirrahmanirrahim. Elem neşrah leke sadrake ya men şeraha sadra ibadihil arifin Ve zale gumume evliyai ves salihıyn. Bi letaifi ra feti ve rahmeti ve envaı lutfihi ve asnafi cudih İ şrah sadrihi lutfike ve ezil gammi bi cudike ya dafial gumum Ve vedana anke vizrak. Ellezi enkada zahrak Ve men vezire lehu ve la şerike lehu ve la mesile lehu ve nezirya lehu ya men hüve taheral lacine ve melceer racin Da anni kema ve enkade zahri ve dıyka sadri bi hürmeti men vedaat anhü ve an kesirin min ehibbaike ve ahbabike fil alam Ve rafana leke zikrik ya men rafea zikri habibihil ekram İrfa zikri ve kadri beyne ibadike vel halaiki ecmeiyn. Fe inne meal usri yusra Ya müyessira külli asirin seyyir aleyye külli asirin verfa anni külle müdıykın ve ferric anni külle şiddetin ve kürbetin vec alni fi yüsrin ve yesarin veyessir li nef il ahyari ebrari vahfizni an şerri cemı ıl eşrari verzukni kema razakte ıbadikel merhuminel merzukıyne bi hürmeti habibikel muhtar Fe iza faragte fensab ve ila rabbike fergab Ya men ileyhi ragbetenir ragıbine ve hüve münteve sülha matlebit talibin urzikni matlebi veyessir li rızkıy Esteıynü bihi ila taatike ve ibadike ve sülukı sebıli ma rifetike vestagni bihi ammen sivake bi hakkı hazihis suratil azıym Ve men enzelteha aleyhi habibikel ekrame muhammeden seyyidel alemi sallellahü teala aleyhi ve selleme vagnini gınen la ehafü mea fakran kema agneytehu bike an gayrike ve cealtehu daimen fi firdevs inayetike ve adni lutfike ve himayetike ve celisi hadıyratı kudsike ve riayetike me munen bi emani darris selam ve hıfzıke ve himayetike mekfil meunete makdıl hacete aleyhi efdalü salevatike ve ezka tehıyyatike ve ala alihi ve ashabihi ecmeiyn adede ma fis semavati vel ardı b i elfi elfi la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azıym. "


iletişim : lenayla@outlook.com

2 yorum: