7 Mayıs 2017 Pazar

Her Türlü Maddi ve Manevi Hastalık için


Kanser, felç, ağır psikolojik hastalıklar gibi tedavisi zor vakalarda aşağıdakiler hem hastaya hem de bir miktar suya okunarak bu su hastaya 7 gün içirilirse Allah’ın izniyle hasta şifa bulup sağlığına kavuşur :

70 Besmele
70 Estağfirullâhel azıym
70 Allahümme salli ve sellim ve bârik alâ seyyidinâ ve nebiyyinâ ve mevlânâ ve şefîınâ ve tabibinâ muhammedin ve alâ âlihî ve alâ cemiy’ıl enbiyâi vel mürselîn.
70 Besmele ile Fatiha Suresi
70 Sebbihısme rabbikel alâ
70 İnşirah Suresi
70 Kadir Suresi
70 Kâfirûn Suresi
70 İhlas Suresi
70 Felak Suresi
70 Nâs Suresi

Bu okumaya üç gün devam edilirse eceli gelmeyen hastanın durumunda iyileşme olur, şifa bulur.


“Ve nunezzilu minel kur’âni mâ huve şifâun ve rahmetun lil mu’minîne (Biz Kur'ân'dan, inananlara şifa ve rahmet olan ayetleri indiriyoruz) 


Ramazan-Hacet Çalışmaları, Bolluk&Bereket ÇalışmalarımızŞifa Çalışmalarımız, spritüel danışmanlık, doğum kodu Esmalarınız, açık günler, kısmet açma, iş bulma, başarı&terfi, evlilik, alım-satım işleri, ikili ilişkilerle ilgili sorunlarınız için  iletişim : lenayla@outlook.com

3 yorum:

  1. Eşim geri döndü Lena! Eşyalarını getirmeye gitti az önce. Kedi gibi olmuş sanki, ne desem tamam diyor :)) seni çok seviyorum! İmkansızı başardın inanamıyorum hala:))) bir daha gitmemesi için bir çalışma var mı ? Hemen başlayalım ;))

    YanıtlaSil
  2. Mrb benim de eşim terketti 22 aylık bir oğlum var ne okuduysaniz bana da yardımcı olur musunuz lutfrn

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blogta bu konuyla ilgili çok değerli ve güzel sonuçlar veren dualar var. Düzenli ve sabırlı bir şekilde okumanızı tavsiye ederim. Allah yardımcınız olsun, sevgiler :)

      Sil