9 Şubat 2017 Perşembe

Kötü Ahlak ve Alışkanlıklara Karşı


Sevdikleriniz kötü ahlak, huy ve kötü alışkanlıklarından kurtulması   için  Hud Süresi 75. âyeti okuyabilirsiniz.
Eşinizin, ailenizdeki bireylerin her kim olursa olsun, içki, kumar gibi kötü huylardan kurtulup, doğru yola yönelmesini sağlamak için, gönlünü Allah c.c sevgisi ile kuşatmak için okuyabilirsiniz. Bu Âyet-i Kerimi okuyanın  hanesine huzur gelir. Her anlamda duygusal ve ruhsal düşünce  ve kalben kişinin değişmesini sağlar.
İnatçı kişilerin inatlarından vazgeçmesini sağlar. Kısacası, madden ve manen ruhsal  ve bedenen sahip olduğu her şeyin değişmesini ve kişinin daha fazla Allah’a karşı yönelip yasaklardan ve yanlışlardan arınmasına büyük etki sağlar. Sizden nefret  edenlerin hoşgörüyle size bakmasını sağlar.

Hud süresi  75.nci Âyet-i Kerim ”İnne ibrâhîme le halîmun evvâhun munîb(munîbun).”
Manası: ” Muhakkak ki İbrâhîm (a.s), cidden çok halim (yumuşak huylu), çok acıyandır (yalvarandır), Allah’a yönelmiş bir kimsedir.”
إِنَّ إِبْرَاهِيمَ لَحَلِيمٌ أَوَّاهٌ مُّنِيبٌ
Günlük vird şeklinde,içinizden geldiği gibi okuyabildiğiniz kada okumalısınız.Çabuk etki göstermesini isterseniz kişinin yediği içtiği şeylere de okuyabilirsiniz.
Yine bir bardak suya 170 kez Ya Kuddus ismi şerifi okunup her gün kötü alışkanlıklarından kurtulması istenen kişiye içirilir.
Kırıcı, kötü huy sahibi kimseler için bir bardak suya El-Hafıyz ismi şerifi  7 defa  okunarak içirilirse ahlaki durumlarında düzelme olur.

El- Mütekebbir ismi kötülük yapanların üzerine 10 defa sadakatle okunursa o kişi yaptığı kötülüklerden vazgeçer.




Bolluk&Bereket Çalışmalarımız Devam Ediyor...


iletişim : lenayla@outlook.com

2 yorum:

  1. Merhabalar;

    Kötü ahlak derken evli bir erkeğin başka kadınlarla görüşmesi , mesajlaşması, birlikte olması, buluşması gibi davranışları terk etmesi içinde okunur mu?

    Ne kadar süre devam edilmeli

    Teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Elbette okunur. Her konuda okumalar amaca ulaşana kadar devam ettirilmeli. Sevgiler...

    YanıtlaSil