21 Kasım 2016 Pazartesi

Şifa Niyet Çalışmasına Davet : 27 Kasım Pazar 21.15 (Ücretsiz)

Dikkat !Çalışmamızın saati 21.15 olarak güncellenmiştir!
Hepimiz sevdiklerimizin üzerine titreriz. Onların mutlu, huzurlu ve sağlıklı olmalarını ister, hayatımızı buna göre düzenler, bu konuda hiçbir fedakarlıktan kaçınmamak için çaba sarf ederiz. Bazen bu çabamız kendi isteklerimizin, mutluluğumuzun, hatta sağlığımızın bile önüne geçebilir. İşte bu yüzden hayattaki en önemli tekamüllerimizden biri de onların sağlıklarını yitirmeleridir. Özellikle de çaresi olmadığı düşünülen hastalıklara yakalanmaları karşısında dünya başımıza yıkılır sanki… Birden, o güne dek, aslında hayatta hiç acı çekmediğimizi anlarız. Dünya bizim için eğlenceli bir yer olmaktan çıkmıştır artık. Tek dileğimiz onların iyileşmeleri ve yeniden sağlıklarına kavuşmalarıdır.

İnsan başına gelmeden anlayamaz bunları, hatta aklının ucundan bile geçsin istemez böyle şeyler. Çünkü düşüncesi bile hoş değildir. Ve ilginçtir ki gizli bir anlaşması varmış gibi kendisinin ya da ailesinin başına böyle bir felaketin gelmeyeceğinden neredeyse emindir. Hala bu yazıyı okumaya devam ettiğinize göre siz onlardan biri değilsiniz…

Ateş düştüğü yeri yakar. Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar yalnız. Ben de, ateşin düştüğü yerde  sizlerden biri olarak, canımız ciğerimiz hastalarımız için hep birlikte şifa arayalım, şifa bulalım istedim.

Bir yandan tıbbi tedavilerimizi alırken, bir yandan da (artık bilmin bile etkisini kabul ettiği üzere) dualar edip, Allah’tan yardım dileyelim. Umudumuzu asla yitirmeden, şükrederek, sevgiyle O’nun merhametine sığınalım.

Tüm hastalarımızın sağlıklarına kavuşmaları için gelin 27 Kasım Pazar günü Şifa Niyet Çalışmamızın ilkini hep birlikte gerçekleştirelim.

Çalışmamızın Esasları ve Şekli :

27 Kasım Pazar günü akşamı saat 21.15’da bedensel ve ruhsal olarak temizlenmiş, arınmış bir şekilde önce niyet edelim :

Allah’ım, bu Şifa Niyet çalışmasına katılan-katılamayan, evlerde, hastanelerde yatağında acı çeken, sağlığına kavuşmak için sabırla bekleyen tüm hastalarımıza iyilikler ver, yeniden sağlıklarına kavuşmaları için yardım et. Onları sevdiklerine bağışla. Verdiğin şifayla yataklarından kalkıp Sana şükretmeleri için izin ver. Allah’ım sen tüm hastalarımıza ve yakınlarına güç ve sabır ihsan eyle. Sana yalvaran yüreklerimizi geri çevirme Ya Rabbim. Senin her şeye gücün yeter. Amin amin amin.

Niyetimizden sonra 7 kez aşağıdaki duayı okuyalım:

 “Allahümme rabbi’n-nâsi ezhibi’lbe’se işfi. Ente’ş-şâfî. Lâ şifâe illâ şifâüke. Şifâen lâ yüğâdiru sekamen. Allahümme işfi abdeke yenke’ leke adüvven ev yemşî leke ilâ salatin.”

Anlamı :
Allah’ım! Ey insanların Rabbi! Şifa ver! Şifa veren ancak Sen’sin! Sen’den başka şifâ verecek kimse yoktur! Allah’ım! Şu kuluna şifa ver ki, Senin bir düşmanına acı versin veya Senin rızânı kazanmak için namaz kılmak üzere yürüsün.

Ardından 99 kez "Ya Şekür Celle Celalühü" ve 351 kez "Ya Rafi" esmalarını zikredelim. Son olarak duasını yaparak çalışmamızı tamamlayalım.

“Allahümme ente'r-Rafiül-lezi refatel Enbiyae vel evliyae bi nürikel ilahi ve entellezi kemmelte nüfüse ehlil mühabbeti vel vidadi bi sübühati vechike ve cenabikel a'la ve entellezi tüzhirü etteude vetteccerudu fi kulubi Evliyaike lil ihatati bi avalimil eşyai ve entellezi refa'te derecatel irfanı ve kadrü ehlül irfanil vel imami inde infisahil zülümati ve zuhuri sırrıl ictilai. Eselüke bi sırril kafi ven-nuni ve sirru esrarul ilmi ve bi sirrı maanilnuni bi meknunati hürufil hafdi fir-refil mücibeti ecran gayru memnunin ve bi sırrı da mairu devrun-nefi inde inkişafil hükmül masuh en terfea müşahadeti anil mahsuseti ve iradeti an-naimiş sehavati ve irfani ileyke alal ekmelil haleti ve tebdilis-seyyiati. Eselüke, Allahümme en tecaleni mütezellilen beyne yedeyke fiddünya maakemalil ilmi vel ibadeti mukbilen aleyke fil ukba inde bastı envaris-saadeti ve's-siyadeti sacidenleke fi makami iradeti mütelebbisen bi nuril hikmeti vez-şehadeti hatta la entesibü ligayrike zaten ve vasfen inneke faalun lima türidü ve ente ala külli şeyin kadir.”

Allah dualarımızı kabul etsin, tüm hastalarımıza güç, kuvvet ve şifa versin. Hasta bir yakını olan- olmayan, bu çalışmaya katılan herkesten Allah razı olsun.

Lena


7 yorum:

  1. Ne güzel yazmışsınız Allah hastalarımıza şifa versin ben katılırım. Allah razı olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Allah sizden de razı olsun...

      Sil
  2. Ben katılacağım teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. Lena hanım çalışmayı hasta babam için yaptım çok iyi geldi teşekkür ederiz

    YanıtlaSil
  4. Lena Hanım pazar akşamdan beri çalışmanızı verdiğiniz duaları hergün okuyorum.Annem uzun zamandır tedavi görüyor ama ilk defa bugün yapılan kan tahlilleri çok iyi çıktı. genel durumuda giderek iyleşiyor.Allah razı olsun. paylaşmak istedim bu sevincimi:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çalışmaya Yasin Suresini de ekleyebilirsiniz. Çok sevindim, daha da iyi olur inşallah. Bizim hastamızda da çok olumlu değişiklikler var, bin şükür :) Okumaya devam :)

      Sil